0

Élményfürdő Kecskemét

Az Alföld szívében, Budapesttől kb. 100 kilométerre, Kecskeméten található  a népszerű Élményfürdő és Csúszdapark. A 2003-ban felújított és kibővített kecskeméti strand azóta is folyamatosan fejlődik, hogy még inkább szolgálhassa az oda látogatók kényelmét és pihenését. Alföldi város lévén, az élményfürdő Kecskemét városában is kitűnő gyógyvízi adottságokkal rendelkezik, s ezt az  élményfürdő Kecskemét belvárosához közel ki is használja az ott található termálmedencék sokaságával. Az elsősorban mozgásszervi megbetegedések kezelésében élen járó kecskeméti termálvíz hatékonyságát 3 kültéri medencében vehetik igénybe a vendégek, ám a víz hatásai miatt 14 éven aluliak számára nem ajánlott a benne való fürdőzés.

A csúszdapark élménymedencéje rendkívül impozáns látványt nyújtvízesésével, vízhengerével, jacuzzival és pezsgőpaddal felszerelve.A gyermekmedence csúszdáit díjmentesen vehetik igénybe a kicsik, s családi időtöltésre rendkívül alkalmas a fürdő e területéhez tartozó játszópark is.

Élményfürdő Kecskemét

Élményfürdő Kecskemét

A némileg idősebb korosztály szórakozását szolgálja a csúszdapark, melynek 6 különböző pályáját 12 évnél idősebbek vehetik igénybe. Az ikercsúszda, a kamikaze, a hidrocső, az őrült folyó, valamint a fekete lyuk fantázianévvel illetett csúszdák12 métermagasságból indulnak, kedvezve ezzel a száguldás és a kaland szerelmeseinek.

A napfény és a barnulás kedvelői a homokos plázson fürdőzhetnek a napsütésben, melyet egyik oldalán egy természetes tó övez, ezzel valóban pompás látványt nyújtva. A mediterrán jellegű növények csak tovább fokozzák az élményfürdő látogatóinak kikapcsolódását. Ha nyaranta valódi pihenésre, és feltöltődésre vágyik, ne mulassza el átélni az élményfürdő Kecskemét városában található csodás látványát!

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024