0

Élményfürdő Pápa városában

Az élményfürdő Pápa egyik olyan nevezetessége, amely nem csak a helyi lakosokat, de a környéken lakókat valamint a külföldieket is egyaránt csábítja. A létesítmény nem csupán élményfürdő, hanem egyben gyógyközpont is, hisz 2012-től már különböző gyógyprogramokat is szerveznek ott. Kifejezetten ajánlott a különböző betegségekben szenvedőknek a pápai gyógyvíz, hisz bizonyított annak jótékony hatása.

Olyan betegségek kezelésében tud segíteni, mint az ízületi gyulladások, bénulások, izomfájdalmak, de a sportsérülések utáni rehabilitációban is nagy szerepet játszik a balneoterápia. A gyógyközpontban található gyógykezeléseket akár OEP kártyával is el lehet érni, de természetesen térítés ellenében bárki igénybe veheti. Az élményfürdő Pápa talán legkeresettebb helye lett ezáltal.

Élményfürdő Pápa

Élményfürdő Pápa

Természetesen nem csak gyógyközpontnak kiváló az élményfürdő Pápán, hanem a kiváló szolgáltatások miatt kitűnő választás lehet családi programként is. A gyerekmedence, a több csúszda, vagy az idősebb korosztály kedvence, az ülőfürdő mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az egész család ki tudjon kapcsolódni.

Az élményfürdő másik nagy előnye, hogy fedett uszodával is rendelkezik, így nem csak nyáron, hanem télen is lehet az úszásnak hódolni. A többféle, minden igényt kielégítő szauna pedig nemcsak a test, hanem a lélek felüdülését is elősegíti. A wellness szolgáltatások közül érdemes még megemlíteni a kiváló masszázst vagy a manikűrt, de a fodrászat is megtalálható és igénybe vehető ott.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024