0

Élményfürdő Siófokon

A római kor fürdőkultúrájáról is rendkívül híres. Az időszak híres császáráról, Galeriusról került elnevezésre a Balaton környékének egyik legimpozánsabb élményfürdője, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ Siófokon.A város egyébként is a turisztikai régió rendkívül frekventált városa, s ezt sikerült olyan további kínálattal gazdagítani, mely nem csak a nyári főszezonban vonzza oda a turisták és kirándulók ezreit, hanem akár a téli zimankó idején is.

Az élményfürdő Siófokon nem csupán kialakításának és építészeti megoldásainak  köszönheti népszerűségét, hanem valóban a római korra jellemző luxust és életigenlést hirdeti, s mindez a víz szeretetével, s a wellness által képviselt gondolkodásmóddal társítva valódi kikapcsolódást nyújt az oda látogatók számára.

Élményfürdő Siófokon

Élményfürdő Siófokon

A fedett medencék közt a pihenést szolgáló termálvizesek is megtalálhatóak, ahol jó alkalom nyílik az ismerkedésre, vagy az eszmecserére. A 35 fokos gyógymedence fedett, valamint nyitott részen is egyaránt megtalálható.Mindemellett az élményfürdőzés szerelmesei igényesen kialakított, élményelemekkel gazdagított fedett medencében élvezhetik a víz testre gyakorolt jótékony hatásait. Az élményfürdő Siófokon az úszásra vágyó gyermekeket tanmedencével várja, hogy minél fiatalabb korban elsajátíthassák ezt a nélkülözhetetlen tudást.

Élményfürdőkhöz hasonlóan a Galerius Élményfürdő Siófokon sem szenved hiányt szauna típusokban. Az alacsonyabb hőmérséklet kedvelői az infraszaunát vehetik igénybe, míg a finn szauna és gőzkabin elsősorban az izzadni vágyók számára nyújt majd megfelelő szolgáltatást.A jakuzzi és a számos testkezelési, valamint szépészeti kezelés segít abban, hogy az élményfürdőzés után valóban feltöltődve és testi-lelki egyensúlyban távozzon a kedves vendég a fürdőből.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024