0

Élményfürdő terhesség alatt

A fürdőzés és a wellness nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, nem véletlen, hiszen a víz közelsége, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások képesek arra, hogy feltöltsenek testileg-lelkileg, s új energiákkal vághassunk neki a munkának, a mindennapi rohanásnak. Élmény-, és gyógyfürdők az ország számos pontján megtalálhatóak, és nincs is olyan régiója hazánknak, ahol ne találkoznánk széles választékkal akkor is, ha csúszdázásról,vagy fedett strandokról van szó.

Az élményfürdő terhesség alatt is látogatható, de tény, hogy a fertőzésveszély miatt az első három hónapban javasolt távol maradni ezektől a létesítményektől. A szaunát, gőzkabint sem javasolják a szakemberek a várandósság hónapjaiban, de a második trimeszterben, amikor már túl van a kismama a kritikus első hónapokon, akár úszhat is.

Élményfürdő terhesség alatt

Élményfürdő terhesség alatt

Azok a kismamák, akik hajlamosak a fertőzések összeszedésére, inkább kerüljék ezt a fajta kikapcsolódási formát. Míg a termálfürdők nem ajánlják sem a meleg, sem a víz összetétele miatt szolgáltatásaikat, addig élményfürdő terhesség alatt is látogatható. Ha nem is fürdik, de egy jó könyvvel élvezheti a hangulatot, és az éttermi finomságokat megkívánva pedig az apróságot is jóllakathatja.

Az élményfürdő terhesség alatt viszont többek között a csúszásveszély miatt sem biztos, hogy túl jó választásnak bizonyul, hiszen egy óvatlan mozdulattal akár a kicsi épségét is veszélyeztetheti. Ha teljesen biztosra akar menni, inkább válassza a kilenc hónap alatt a szórakozás más formáit!

Élményfürdő terhesség alatt 5.00/5 (100.00%) 1 vote
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024