0

Élményfürdő Zalaegerszeg

A nyári időszak nem múlhat el strandolás nélkül. Mára odáig  jutott a fürdőzésre épülő turisztikai kínálat, hogy éljünk bármely szegletében is az országnak, nem szükséges sokat utazni ahhoz, hogy egy igényesen kialakított élményfürdő szolgáltatásait élvezhessük.

Az élményfürdő Zalaegerszeg városában remek kikapcsolódási lehetőséget kínál azok számára,akik szívesen töltik idejüket csúszdázással és a különböző élményelemekkel gazdagított medencékben. Az Aquacity az ország legnagyobb hullámmedencéjével várja azokat a látogatókat, akik igazi tengerparti élményre vágynak. A szintén egyedülállónak minősülő négy méter mély ugrómedence tökéletesen alkalmas a különböző magasságokból történő ugrálásra.

Élményfürdő Zalaegerszeg

Élményfürdő Zalaegerszeg

Az adrenalinra vágyók kipróbálhatják bátorságukat a a csúszdák valamelyikén. Az élményfürdő Zalaegerszeg külterületén mindazokkal a csúszda típusokkal rendelkezik, melyek máshol is megtalálhatóak, ám a szabadesés élményére vágyóknak sem kell unatkozniuk, hiszen a némileg ritkábban fellelhető kamikáze elnevezésű izgalmas csúszda is helyet kapott a kínálatban.

Az élményfürdő Zalaegerszeg városában remek szálláslehetőségekkel várja az fürdőzőket, s aki a tőle 200  méterre elhelyezkedő Termálfaluban foglal szállást, további kedvezményeket vehet igénybe a csúszdapark területén. Az igényesen kialakított, zöld növényekben bővelkedő környezet mindazok számára jó választásnak bizonyul, akik szeretnének a természet közelében pihenni. A város nevezetességei, a környék látnivalói, valamint a fürdőhely nyújtotta kikapcsolódás olyan nyári programnak bizonyul, mely családdal érkezők, valamint baráti társaságok számára is felejthetetlen élményeket tartogat.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024