0

Élményfürdők a Velencei-tónál

Hosszú hétvégét tervez a fővároshoz közel, és szívesen tenné le voksát olyan terület mellett, mely nem csak remek wellness szállodákkal, de páratlan szépségű tájjal is várja az oda látogatókat? Az élményfürdők a Velencei-tónál télen-nyáron várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat, s ha a hűvös időben nincs kedve a környéket felfedezni, akkor is tartalmas lehet az ott töltött idő, csak a megfelelő szálláshelyet kell megtalálnia ehhez.

Az élményfürdők a Velencei-tónál SPA és wellness szolgáltatásokkal is várják vendégeiket, ráadásul a legtöbb helyen elfogadják a Széchenyi Pihenőkártyát is fizetéskor- természetesen a megfelelő alszámlát megterhelve. Velence, Gárdony, Agárd idegenforgalmi kínálatában minden bizonnyal megtalálja majd azt a szálláslehetőséget, mely minden szempontból megfelel elképzeléseinek.

Élményfürdők a Velencei-tónál
Élményfürdők a Velencei-tónál

A nyár, és meleg idő zárultával sem kell lemondania a fürdőzésről, hiszen az élményfürdők a Velencei-tónál is rendelkeznek fedett medencékkel, s a szauna, gőzkabin és masszázs kínálta lehetőségeket is érdemes kipróbálnia. Ha eddig csak az észak-magyarországi fürdőhelyek, vagy az alföldi wellness szállodák visszatérő látogatója volt, válasszon ezúttal az élményfürdők Velencei-tónál megtalálható kínálatából, a minőségben garantáltan nem fog csalódni!

E régió komplexumai is akciós csomagajánlatokkal állnak a vendégek rendelkezésére, akik így kedvezőbb áron juthatnak hozzá a szálláshoz, sőt, extra szolgáltatásokkal is társul a pihenés időszaka. Fedezze fel a Velencei-tó környékét, és töltsön pár napot hazánk e turisztikai régiójában!

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024