0

Élményfürdők

A wellness, mint életvezetési szemléletmód, már évezredek óta jelen van a társadalomban, bár sokáig nem ezzel az elnevezéssel illették. Mindig is köztudott tény volt, miként hat a test egészsége a lélek fejlődésére és egyensúlyára. Legyen szó akár az ókori egyiptomi, akár a kínai kultúráról, a hozzáértők mindig is tisztában voltak a szervezet egészségének hatásával a harmonikus lelki életre.

Az utóbbi néhány évtizedben kétségtelenül egyre nagyobb teret nyer a világon, s így már hazánkban is, a wellness, s ezzel egyidejűleg a fővárosban és vidéken is gombamód szaporodó élményfürdők. Míg néhány évtizede a fürdőzés örömének csupán a nyári, melegebb hónapokban hódolhattunk, így mára már egész vízi paradicsomok várnak bennünket a zimankós téli időszakban is.

Wellness

Wellness

A Magyarországon is folyamatosan fejlődő, újabb és újabb lehetőségeket kínáló élményfürdők mindazok számára kellemes kikapcsolódást nyújtanak, akik kedvelik a víz közelségét, az úszást, és mindemellett igényt tartanak olyan szépségápolási és egészségmegőrző kezelésekre, melyek nagy mértékben hozzájárulnak a testi és lelki frissességhez.

Mindegy, hogy egy pihentető hétvégét töltünk az élményfürdők valamelyikében, vagy hosszabb időszakot kívánunk önmagunk kényeztetésére fordítani, abban biztosak lehetünk, hogy újult erővel vágunk majd bele a munkával teli hétköznapokba, s hamarosan mi is a wellness és az élményfürdők rajongóivá válunk. Nem véletlen, hogy annyi kultúra és társadalom kedveli az efféle szórakozást.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024