0

Aquapark Korfu

Évente több ezren teszik le voksukat Görögország mellett, ha nyaralásról van szó. A fürdőzés szerelmesei a lenyűgöző tengerpartok láttán évről-évre visszavágynak az országba. A történelmi nevezetességek, a helyi vendéglátóhelyek ínyencségei és a számos programlehetőség sorából semmiképpen nem érdemes kihagyni azt a csodát, amelyet Görögország talán legszebb sziget kínál számunkra.

A turisták ezreit csalogató aquapark Korfu szigetén található, és számos csúszdájával és a gyermekek számára valóságos paradicsomnak számító hatalmas gyermekmedencéjével a maga mediterrán környezetében felejthetetlen élményt jelent az egész család számára.

Aquapark Korfu

Aquapark Korfu

A napfényes órák számát, valamint a forró klímát tekintve azoknak sem lehet oka panaszra, akik elsősorban a napozás miatt választják a fürdőhelyet, de azért valljuk be őszintén, az aquapark Korfu szigetén olyan turisztikai értéket képvisel, hogy vétek lenne távol maradni a hatalmas, látványnak sem utolsó medencéktől. A megszámlálhatatlan, különböző hosszúságú és magasságokból induló csúszdák még azoknak a kedvét is meghozza a mókához, akik egyébként már rég kinőttek az efféle szórakozásból.

A mediterrán táj, a lélegzetelállító növények, az igényesen kialakított napozóhelyek és zuhanyzók, a minőségi vendéglátó egységekkel karöltve a wellness és a fürdőzés szerelmesei számára olyan kuriózumnak számítanak, melyről semmiképpen sem szabadna lemondani a görögországi utazás során. Az aquapark Korfu szívében az ország turisztikai kínálatának olyan ékköve, mely nem véletlenül bizonyul az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb élményfürdőnek.

Aquapark Korfu 5.00/5 (100.00%) 1 vote
  
Iktatva: Aquapark Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024