0

Aquapark Mallorca

Spanyolország legnagyobb szigete, Mallorca, évről-évre turisták ezreit fogadja. Nagyszerű klímájának, csodás tengerpartjainak és fürdőzési lehetőségeinek köszönhetően változatlanul nagy kereslet mutatkozik iránta. Ehhez csak még inkább hozzájárul az a remek szórakozási lehetőség, melyet az aquapark Mallorka szigetén kínál. A terület csodálatos vízesései, barlangjai és természeti értékei mellett mindenképpen érdemes felkeresni ezt a valódi vízi paradicsomot is.

A park hatalmas területen áll a látogatók rendelkezésére, és remek szórakozási lehetőséget kínál a legkisebbektől kezdve a felnőttek számára is. Számos versenycsúszdával rendelkezik, de kínálatában megtalálhatóak a zárt és nyitott csúszdák is. A kaland és az adrenalin szerelmeseinek különösen ajánlottak a meredekebb fajták, ahol valódi vérfagyasztó élményben lehet részük a legbátrabbaknak.

Aquapark Mallorca

Aquapark Mallorca

A gyerekek körében igen népszerűek a játszómedencék, melyek egyikében egy óriási sárkány szobor is helyet kapott. A hullámmedence egy méteres hullámjai igazi óceáni hangulatot varázsol a mediterrán sziget strandjára, s így az aquapark Mallorca szigetén valóban mindenki számára tökéletes kikapcsolódásnak bizonyul.

A komplexumon belül természetesen nem csupán a csúszdázás jelenti az egyetlen szórakozási lehetőséget. Élményelemekkel gazdagított medencéi, és a sodró folyó olyan kitűnő pihenést kínálnak az egész család számára, mely a  spanyolországi nyaralás alkalmával semmiképp sem maradhat ki a programból. Az aquapark Mallorca szigetén természetesen nem szenved hiányt vendéglátóhelyekből és bárokból sem, hogy a fürdőzésben megfáradt turista olthassa szomját, és spanyol ételkülönlegességekkel csillapíthassa éhségét.

Szavazz!
  
Iktatva: Aquapark Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024