0

Aquapark Thessaloniki

A görögországi nyaralás alkalmával nem csupán az ókori civilizáció alapjait képező építmények és történelmi nevezetességek érnek meg egy-egy napos kirándulást, hanem az a szórakozási forma is, melyet az aquapark Thessaloniki városától 8 kilométerre nyújthat. Ha a társasutazás mellett teszi le a voksát, a partner utazási irodáknál akkor is kiválaszthatja adott fakultatív kirándulási lehetőséget, ha pedig saját autóval vág neki az ország felfedezésének, úgy végképp semmi akadálya annak, hogy egy, esetleg több alkalommal is visszatérjen a Chalkidiki-félsziget közelében elterülő élményparkba.

Az aquapark Thessaliniki környékénmindazokkal az élményelemekkel és csúszdákkal várja a szórakozni vágyókat, melyeket a világon szinte mindenhol megtalálhatunk a hasonló létesítményekben. Számos medence kívánja maximális kikapcsolódásunkat szolgálni, mindezt olyan egzotikus környezetben, melyet a képeslapokról és az utazási irodák katalógusaiból már jól ismerhetünk.

Aquapark Thesszaloniki

Aquapark Thessaloniki

A vízi vidámparkban lélegzetelállító szépségű vízesések, minden igényt kielégítő gyermekmedencék és vízzuhatagok várják a wellness és a pihenés e formája iránt elkötelezetteket. A vízi akadályokkal telített medencékben ügyességünket tehetjük próbára, míg a napfény szerelmesei számára kitűnő napozóágyak vehetők igénybe.

Az aquapark Thessaloniki közelében természetesen széle skáláját kínálja a vendéglátóhelyeknek, ahol a hagyományos görög ételektől kezdve a nemzetközi viszonylatban is igen népszerű falatokat is megtalálhatja a fürdőzésben és csúszdázásban elfáradt turista. Ha tehát Görögországba viszi az útja, egy napot mindenképpen szánjon arra a vízi városra, mely évente több ezer látogatónak okoz felejthetetlen órákat!

Szavazz!
  
Iktatva: Aquapark Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024