0

Csopaki strand

A Balaton partján található az a hangulatos kisváros, amely otthon ad a Balaton legszebb strandjának. Ez nem más, mint Csopak. A Csopaki strand nem csak a helyiek kedvence, hanem rengeteg turista is érkezik ide. A minőségi szolgáltatásoknak, valamint a mérsékelt áraknak köszönhetően akár egész héten is lehet itt lenni az egész családdal.

A Csopaki strand nyújtja talán a legszebb képet az egész Balatonon. A vize mindig tiszta, így nagyon sokan kedvelik. Nem szabad strand, de függetlenül ettől, a nyári napokon mindig tele van, alig lehet helyet kapni. A gyönyörűen felújított sétányokon kellemesen lehet sétálni, a tisztán tartott pázsiton pedig a legkisebbek is nyugodtan mászkálhatnak.

Csopaki strand

Csopaki strand

Lehetőség van kipróbálni a csónakázást vagy a vízi biciklit is a Csopaki strand területén. Mindkét lehetőség jó kikapcsolódást nyújthat egész napra. A hatalmas csúszda is sokak kedvence, hisz nincs annál jobb érzés, mint a friss vizű Balatonba csobbanni. Sok fiatal érkezik a városba, mivel a szálláshelyekhez is megfizethető áron lehet hozzájutni, még azokhoz is, amelyek a strandhoz a legközelebb esnek.

A Csopaki strand egész napra nyújt kikapcsolódási lehetőséget, legyen szó kisgyerekről vagy felnőttről, de az idősebb korosztály is kellemesen érezheti itt magát úgy, hogy még az árak miatt sem kell aggódniuk.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024