0

Aquaticum mediterrán élményfürdő – wellness és strandolás Debrecenben

Debrecen városa nem csak azok számára ígérkezik kitűnő választásnak, akik szívesen keresik fel hazánk nevezetességeit, hanem a víz és a napfény szerelmesei is megtalálják számításukat az alföldi nagyvárosban. Annak legszebb területén, a Nagyerdőn helyezkedik el az Aquaticum mediterrán élményfürdő, melyhez természetesen wellness hotel is kapcsolódik, hogy a több napra érkezők a legnagyobb kényelemben hódolhassanak a fürdőzés és a wellness szolgáltatások nyújtotta élvezeteknek.

Az Aquaticum mediterrán élményfürdő fedett és szabad medencékkel áll a vendégek rendelkezésére, emellett úszási lehetőséggel és hullám-, és gyógyvizes medencékkel is találkozhatnak azok, akik a nagyerdei komplexum mellett teszik le voksukat. Természetesen a legkisebbek kedvencének számító gyermekmedence sem hiányozhat a kínálatból, hiszen itt található a sárkány-, és elefántcsúszda, valamint a közkedvelt gombazuhany is.

Aquaticum mediterrán élményfürdő - wellness és strandolás Debrecenben

Aquaticum mediterrán élményfürdő - wellness és strandolás Debrecenben

A jakuzzi, a különféle masszázs lehetőségek, a wellness szolgáltatások, a foci-, és strandröplabdapálya, de a víz alatti gyógytorna, a súlyfürdő sem hiányozhatnak abból a széles választékból, mellyel a debreceni Aquaticum mediterrán élményfürdő és strand várja az oda érkezőket.

Az éjszakai fürdőzés mellett a komplexum számos programnak is otthont ad, így a vendégek – legyenek akár helyiek, akár távolabbról érkezők – , biztosak lehetnek abban, hogy egyetlen percig sem fognak unatkozni, ha az Aquaticum mellett teszik le voksukat. Minőségi vendéglátás, remek szobakínálat – mindezt kínálja a wellness hotel, melyhez kitűnő étterem is kapcsolódik. Debrecen e téren sem okoz csalódást a látogatóknak.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024