Hírek élményfürdő és Élményfürdő témában

Wellness nyaralás

Wellness nyaralás

A wellness szó hallatán sokunknak a víz és a különféle fürdőzéshez kapcsolódó szolgáltatások jutnak eszébe. A életvezetési módhoz természetesen szorosan hozzátartozik mindez, de nyaralásunk megtervezésekor nem szükséges, hogy kizárólag a wellness hotelben és a hozzá kapcsolódó fürdőben töltsük napjainkat. A wellness nyaralás alkalmával olyan kiegészítő szerepet kellene, hogy betöltsön, mely… Tovább: Wellness nyaralás »

Élményfürdő Zalaegerszeg

Élményfürdő Zalaegerszeg

A nyári időszak nem múlhat el strandolás nélkül. Mára odáig  jutott a fürdőzésre épülő turisztikai kínálat, hogy éljünk bármely szegletében is az országnak, nem szükséges sokat utazni ahhoz, hogy egy igényesen kialakított élményfürdő szolgáltatásait élvezhessük. Az élményfürdő Zalaegerszeg városában remek kikapcsolódási lehetőséget kínál azok számára,akik szívesen töltik idejüket csúszdázással és… Tovább: Élményfürdő Zalaegerszeg »

Élményfürdő és hotel

Élményfürdő és hotel

Minőségi szállás után kutatva az országban a leggyakrabban az élményfürdő és hotel kombinációjával találkozunk. Az utóbbi években hazánkban is rendkívüli módon elszaporodó, wellness-t középpontjába állító kikapcsolódásnak is köszönhető, hogy napjainkra az ország szinte minden régiójában találkozunk wellness szállodákkal. Az élményfürdő és hotel egy fedél alatt megtalálása azért is roppant előnyös,… Tovább: Élményfürdő és hotel »

Élményfürdők

Élményfürdők

A wellness, mint életvezetési szemléletmód, már évezredek óta jelen van a társadalomban, bár sokáig nem ezzel az elnevezéssel illették. Mindig is köztudott tény volt, miként hat a test egészsége a lélek fejlődésére és egyensúlyára. Legyen szó akár az ókori egyiptomi, akár a kínai kultúráról, a hozzáértők mindig is tisztában voltak… Tovább: Élményfürdők »

Élményfürdő Cegléden

Élményfürdő Cegléden

Az Alföld szívében, Kecskemét és Budapest irányából is könnyedén megközelíthető helyen fekszik a ceglédi Hotel Aquarell. A gyermekbarát szobakialakítás mellett a kényelem és a luxus kedvelői is megtalálják számításukat, hiszen jacuzzival, szaunával felszerelt szobák is várják az igényes elegancia híveit. Az élményfürdő Cegléden a fővároshoz közel fekszik, és színvonalas kialakítása… Tovább: Élményfürdő Cegléden »

Élményfürdő Esztergom

Élményfürdő Esztergom

A Dunakanyar nem csupán festői szépségével és történelmi múltat idéző nevezetességeivel és építményeivel várja a látogatókat, hanem az Aquasziget elnevezésű fürdőkomplexumával is. Az élményfürdő Esztergom városában található, s a díjnyertes Finta József nevéhez köthető tervezése. Kültéri és fedett strand, valamint élményfürdő várja a vendégeket, s szórakozási lehetőségei közül a beltéri… Tovább: Élményfürdő Esztergom »

Élményfürdő Hajdúszoboszló

Élményfürdő Hajdúszoboszló

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő magyarországi viszonylatban elsőként alakított ki olyan aquaparkot, mely európai viszonylatban is megállja a helyét. Azóta nem csupán a strandolás és a gyógyfürdők iránt érdeklődők látogatnak szívesen a fürdőhelyre, hanem az élményfürdő Hajdúszoboszló városában igen nagy népszerűségre tett szert minden korosztály körében. A 12 méter magasról induló kilenc… Tovább: Élményfürdő Hajdúszoboszló »

Fürdő gyerekeknek

Fürdő gyerekeknek

Családdal, és legfőképp kisgyermekkel történő nyaralás, vagy strandolás alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy a választott fürdő gyerekeknek is megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújt-e. A legtöbb helyen természetesen találunk gyermekmedencét, de ha csemeténkkel már ellátogattunk olyan élményfürdőbe, ahol a szolgáltatások és a kivitelezés minősége messze meghaladta későbbi választásunkat, könnyen előfordulhat, hogy kicsink elégedetlensége… Tovább: Fürdő gyerekeknek »

Fürdő éjszaka

Fürdő éjszaka

Legyenek tikkasztó nyári hónapok, vagy dermesztően hideg tél, azt már természetesnek véljük, hogy az év bármely időszakában hódolhatunk a fürdőzés és a wellness iránti szenvedélyünknek. S míg a vidéki városokban csak ritkábban volt lehetőségünk a nappalokon kívül, éjszaka is igénybe venni a strandokat és élményfürdőket, mára a szinte minden fürdőhelyen… Tovább: Fürdő éjszaka »

Élményfürdő Debrecenben

Élményfürdő Debrecenben

Hazánk egyik kedvelt és minden évszakban gyakran látogatott fürdője az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecenben. Egyedülálló kialakításának köszönhetően minden hónapban várja a fürdőzés, a víz és a wellness szerelmeseit. Az élményfürdő Debrecenben fedett, valamint szabadtéri medencékkel is rendelkezik, de kétségtelenül a 66 méter átmérőjű kupolacsarnokban helyet kapott terület minősül az impozánsabbnak…. Tovább: Élményfürdő Debrecenben »

Oldal 1 - 212
Élményfürdő 2024