Hírek akció és Élményfürdő témában

Élményfürdő akció

Élményfürdő akció

Időnként mindenkinek szüksége lenne arra, hogy egy kicsit pihenjen. Pihenés céljából érdemes kihasználni az élményfürdő akció lehetőségeit, melyek általában kedvezményes belépőt vagy hosszabb ott-tartózkodást jelentenek. Lehet családdal vagy párral menni, de egyedül is igénybe vehetjük. A legtöbb élményfürdő szervez időnként akciókat. Ezért ha egyiket szeretnénk meglátogatni, érdemes figyelni a honlapokat,… Tovább: Élményfürdő akció »

Akciós wellness

Akciós wellness

Napjaink egyre nehezebb gazdasági helyzetében bizony jól meg kell gondolnunk, milyen szórakozási formát választunk szabadidőnk hasznos és kikapcsoló eltöltésére. Bár mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy wellness szállodában, vagy gyógyfürdőben eltöltött hétvége milyen új energiákat képes megmozgatni bennünk, sajnos nem mindannyian tehetjük meg, hogy erre pénzt áldozzunk. Okos tervezéssel, és… Tovább: Akciós wellness »

Wellness csomagok

Wellness csomagok

A wellness szállodák és élményfürdők gyakran igyekeznek szolgáltatásaikat különféle kedvező csomagajánlatokkal vonzóbbá tenni a vendégek számára. Az év egyes időszakaiban bizony szükség is van erre, hiszen a vendégéjszakák számát figyelembe véve az nem mutat egyenletességet. A wellness csomagok kidolgozásának másik indoka az, hogy bizonyos alkalmakkor, egyes neves dátumokkor, ünnepekkor megfigyelhető,… Tovább: Wellness csomagok »

Wellness all inclusive

Wellness all inclusive

Az all inclusive ajánlatok minden turisztikai termék esetében roppant csalogatóan hatnak a vendégekre, hiszen nincs szükség filléreskedésre, és folyamatos költségvetés számolgatásra a pihenés alatt. Bár tény, hogy a wellness all inclusive szolgáltatásként valóban nem olcsó mulatság, de ha emellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy a pihenésre szánt idő valóban felhőtlenre… Tovább: Wellness all inclusive »

Élményfürdő 2024