0

Wellness csomagok

A wellness szállodák és élményfürdők gyakran igyekeznek szolgáltatásaikat különféle kedvező csomagajánlatokkal vonzóbbá tenni a vendégek számára. Az év egyes időszakaiban bizony szükség is van erre, hiszen a vendégéjszakák számát figyelembe véve az nem mutat egyenletességet.

A wellness csomagok kidolgozásának másik indoka az, hogy bizonyos alkalmakkor, egyes neves dátumokkor, ünnepekkor megfigyelhető, hogy az emberek szívesebben költenek a pihenésre, mint az év más időszakaiban. A szabadidős tevékenységek alakulását szemügyre véve pedig elmondható, hogy az utóbbi években egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az élmény-jellegű kikapcsolódási formák iránt.

Wellness csomagok

Wellness csomagok

A wellness csomagok a leggyakrabban azoknak a szolgáltatásoknak valamilyen arányú kombinációját tartalmazzák, melyek egyébként is jelen vannak a szállodák és fürdők kínálatában, ám igénybevételük alapesetben plusz költséget jelent a vendégek számára. Ha egy némileg magasabb csomagárral elérhető, hogy a kapacitások maximálisan ki legyenek használva, és a vendégszám is növekvő tendenciát mutasson, akkor megéri ezeket a megfelelő kombinációban értékesítésre kínálni.

Nem ritka, hogy a wellness csomagok kifejezetten egy bizonyos korosztályhoz szólnak, vagy olyan jeles alkalmakat céloznak meg, mint például a Valentin nap, a szilveszter, karácsony, húsvét, netán egy hosszú hétvége. Ha például a szauna használathoz ingyenes masszázslehetőség is párosul, máris vonzóbb a szálloda kínálata a szálláshelyet keresők számára, továbbá ez jó alkalomnak bizonyul, hogy a turisták megismerjék adott régió és vendéglátóhely kínálatát, és a későbbiekben visszatérő vendéget tisztelhessenek bennük.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024