Hírek szabadidő és Élményfürdő témában

Akciós wellness

Akciós wellness

Napjaink egyre nehezebb gazdasági helyzetében bizony jól meg kell gondolnunk, milyen szórakozási formát választunk szabadidőnk hasznos és kikapcsoló eltöltésére. Bár mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy wellness szállodában, vagy gyógyfürdőben eltöltött hétvége milyen új energiákat képes megmozgatni bennünk, sajnos nem mindannyian tehetjük meg, hogy erre pénzt áldozzunk. Okos tervezéssel, és… Tovább: Akciós wellness »

Wellness turizmus

Wellness turizmus

Mindannyian jól tudjuk, hogy a hétköznapok rohanása, a rendszertelen étkezés, a felgyülemlett stressz miként rombolja egészségi állapotunkat. Testi tüneteink, megbetegedéseink pedig aktív szerepet játszanak lelki életünk alakulásában is. S mindez természetesen fordítva is igaz. Amikor végképp kimerültnek érezzük magunkat, és nincs ami újult erővel töltene fel, könnyen megbetegedhetünk. A szabadidő… Tovább: Wellness turizmus »

Wellness kialakulása

Wellness kialakulása

A wellness az ember egészségét célzó, már az egész világon elterjedt irányzat, amely a ’80-as évek Amerikájából indult hódító útjára. A rohanó világunkban az emberek egészsége sokkal kevesebb figyelmet kap a mindennapokban, mint az szükséges lenne. A wellness kialakulásának célja, hogy az egészségtelen életkörülmények hatását megpróbálja megszüntetni, enyhíteni.  Egyesíti a… Tovább: Wellness kialakulása »

Élményfürdő 2024