0

Fürdő házilag

Szeretné testét és lelkét kényeztetni, ám nincs ideje és pénze egy hétvégét a wellness hotelek valamelyikében tölteni? Szívesen hódol a fürdőzés örömének otthonában, és feldobná habos élményeit valami olyannal, ami jótékony hatással van bőrére, és csábító illattal varázsolja el? A drogériák polcain kapható termékek jó szolgálatot tesznek ebben az esetben, de némi hozzáértéssel akár a megfelelő illóolajat is kiválaszthatja lelki gondjaira, és pár perc alatt valódi kis wellness oázist varázsolhat fürdőszobájába.

Arra mindenképpen érdemes ügyelnie,hogy ne tartózkodjon túl sokáig a forró vízben, hiszen az érzékenyebb bőrűek gyorsan tapasztalhatják a kiszáradt bőr jeleit. Ha azonban a megfelelő mennyiségű és minőségű hidratáló tartalmú habfürdőt, vagy fürdő olajat használja, sokáig élvezheti a saját kezűleg készített fürdő házilag is kikapcsoló élményét.

Fürdő otthon

Fürdő házilag

Ha a fürdő házilag készül, és illóolajat kívánunk használni hozzá, ne feledkezzünk meg arról, hogy valami olyan anyagot is öntsünk a kádba, mely segíti eloszlatni az olajat, hogy az ne lebegjen a víz felszínén. Ezt a legegyszerűbben egy kevés tej hozzáadásával oldhatjuk meg, és a fürdő házilag is tökéletesre sikeredhet.

Kényeztessük magunkat testápolókkal, hajpakolással, bőrradírral, és töltődjünk fel anélkül időnként, hogy erre súlyos tízezreket kellene költenünk. Az egyedül a fürdőszobában töltött idő alatt pedig átgondolhatjuk az utóbbi idők történéseit, s talán problémáinkra is megtaláljuk a megoldást. Az ember társas lény, de időnként jót tesz a léleknek a magány – akár otthon, szépségápolás közben.

Szavazz!
  
Iktatva: Fürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024