0

Fürdő Szeged

A napfény városának kétségkívül legimpozánsabb élményfürdője a Napfényfürdő Aquapolis. A folyamatos fejlesztéseken átmenő fürdő Szeged egyik méltán népszerű strandja, ahol kül-, és beltéri medencék sokasága várja a víz és a wellness szerelmeseit.

Az úszás és a vízben való mozgás iránt érdeklődőknek25 méter hosszú, feszített víztükrű medencével áll rendelkezésére az élményfürdő, ám azok sem szenvednek hiányt a kínálatban, akik az élményelemekkel gazdagított medencéket kedvelik, hiszen ezeket szabadtéren, és bent is megtalálhatják a vendégek, hogy az év minden időszakában kikapcsolódást találjanak a fürdő falai közt.

Csúszda oázis

Fürdő Szeged

A fürdő Szeged városában gyógyászati, fitness és wellness részleggel is várja az oda látogatókat, hogy az élménymedencében töltött órák után a szaunavilág falai közt kapcsolódhassanak ki a látogatók, vagy a számos masszázstípus egyikével oldódjon fel a hétköznapokban felgyülemlett feszültség. A fürdőkomplexum különösen ismert arról, hogy sok lehetőséget kínál gyermekek számára is. A csúszdák fedett területen is megtalálhatóak, valamint a fürdő Szegeden gyermekmegőrzéssel, és játszóházzal igyekszik a szülők kikapcsolódását is garantálni.

A rendszeresen szervezett babaúszás órák, a zenés-táncos programok, az éjszakai fürdőzés csak néhány azok közül a szórakozási formák közül, melyekkel hónapról-hónapra találkozhatnak a fürdővendégek. A város és a környék számos nevezetessége és kulturális, történelmi látnivalója jó indok akár egy több napos látogatás szervezésére a városba.

Szavazz!
  
Iktatva: Fürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024