0

Gödi strand

Budapesthez nagyon közel, alig 25 km-re található Göd, ahol nemcsak nyáron, hanem télen is lehet strandolni. A Gödi strand mindenkire figyel, így az egészen kicsi gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig mindenkinek tudnak valami meglepetéssel szolgálni. Az úszás szerelmeseinek pedig igazi úszómedencét is létrehoztak, így aki csupán sportolni szeretne, az is megtalálhatja a számára megfelelő lehetőséget.

A Gödi strand termálvizét nemrég a szakhatóság gyógyvíznek minősítette, így várhatóan nemsokára itt is beindul a különböző gyógyvizes kezelések széles skálája is. Akik nemcsak fürödni szeretnének, azoknak a hatalmas, magas színvonalú golfpálya nyújt sportolási lehetőséget.

Gödi strand

Gödi strand

A golfpályának valamint a közelben lévő szállodának köszönhetően a Gödi strand egyre ismertebb és kedveltebb nemcsak a hazaiak számára, hanem a külföldről érkezők körében is. Évente egyre több, főként német ajkú turista választja a strandot pihenése helyszínéül. A városvezetés az átminősítés után folyamatos és nagyléptékű fejlesztésbe szeretne fogni, annak érdekében, hogy még több pihenni vágyó turista érkezzen ebben a gyönyörű városba.

A Gödi strand nyáron szabad strandként is működik a Dunán, ahol három kialakított strandon érezhetik magukat jól a vendégek, így a természetes vizeket kedvelők is jól érezhetik magukat. A hangulatos, építészeti emlékekkel is tarkított város jó kikapcsolódási és szórakozási lehetőségekkel várja a vendégeket.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024