0

Gyógyfürdő Egerszalók

Egerszalók a Mátra és a Bükk között helyezkedik el, és a település látványos természeti értékének köszönheti évről-évre növekvő turizmusát. A területen feltörő hévíz  1200 négyzetméteren elterülő mészkőlerakódást hozott létre. A gyógyfürdő Egerszalók községében e  páratlan természeti képződmény köré létesült, ahol különleges környezetben hódolhatunk a fürdőzés és a wellness élményének.

A gyógyfürdő Egerszalók térségében összesen 17 bel-, és kültéri medencével várja a pihenésre és szórakozásra vágyókat.A kitűnő gyógyvízi adottságoknak köszönhetően télen-nyáron egyaránt élvezhetik a vendégek az élménymedencék és a gyógyvizes ülőmedencék nyújtotta pihenési formákat. Remek lehetőségeket rejt magában a fürdő gyógyászati részlege, ahol a kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos víz fejti ki gyógyhatását. Ehhez járulnak azok a kezelések, melyek szakemberek irányításával történnek, valamint szaunavilág és különféle masszázstípusok is várják a wellnesselni vágyókat.

Gyógyfürdő Egerszalók

Gyógyfürdő Egerszalók

A gyógyfürdő Egerszalók községében a téli időszakban is remek fürdőzési lehetőséget kínál, hiszen kültéri termálvizes medencéi, valamint fedett élménymedencéi egész évben rendelkezésre állnak. A fürdőhely számos programajánlattal és rendezvénnyel kíván kedveskedni vendégeinek, hogy egy hosszúra nyúlt túra, vagy a hat kilométerre fekvő turisztikai célpont, Eger nevezetességeinek felkeresése után a víz segítségével lazulhassunk el.

A községben kitűnő wellness szálloda nyújt szállást, mely már önmagában is remek programnak bizonyul wellness részlegével abban a festői szépségű, fenyvesek által övezett környezetben, ahol megtalálható. A wellness és a természet szerelmesei számára minden bizonnyal a legjobb választásnak minősül a hotel.

Szavazz!
  
Iktatva: Gyógyfürdő Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024