0

Gyógyfürdő Hévíz

Amikor hétvégi, vagy hosszabb távú pihenését tervezi, bizonyára lépten-nyomon belebotlik abba a lehetőségbe, melyet a gyógyfürdő Hévíz városában kínál. A fürdőhely és a Hévízi Gyógytó által nyújtott számtalan lehetőség és programajánlat valóban olyan turisztikai vonzerővel bír, melynek köszönhetően a városban és környékén az ott töltött vendégéjszakák száma messze meghaladja más fürdővárosokét.

A Hévízi Gyógytó, köszönhetően az ott található balneoterápiás kezelések hatékonyságának, a természetes környezetnek, a régió kulturális rendezvényeinek, valamint a környék természetvédelmi területeinek a Világörökség Várományosi-lista tagjává vált. A gyógyfürdő Hévíz városában évente több ezer gyógyulni és fürdőzni vágyót fogad, s a terület szálláslehetőségei, valamint vendéglátóegységei fel vannak készülve a népes turistasereg fogadására.

Gyógyfürdő Hévíz

Gyógyfürdő Hévíz

Az itt található gyógyvízben koncentráltan fordulnak elő azok az ásványi anyagok, melyek az ország más területein csupán szétszórtan. Természetesen azért adódik néhány olyan megbetegedés, melyek esetében nem ajánlott a fürdőzés, ilyenek például a keringési zavarok, az asztma, vagy a terhesség hónapjai, bár ez utóbbi esetében a legtöbb esetben nem ajánlják az orvosok a gyógyfürdőzést.

A Szent István Reumakórház fedett fürdője ad otthont mindazoknak a kezeléseknek, melyek aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy olyan keresett a gyógyfürdő Hévíz városában. Súlyfürdő, gyógytorna, ülő-, és élménymedencék, valamint minden olyan orvosi diagnosztikai lehetőség rendelkezésére áll a vendégeknek, melyek a teljes körű felépülést szolgálják. A klasszikus gyógyfürdő kezelések mellett mindazok a kiszolgáló egységek és wellness lehetőségek is helyet kaptak, amelyekkel elérhető a maximális testi és lelki felüdülés.

Szavazz!
  
Iktatva: Gyógyfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024