0

Gyógyfürdő Kiskunmajsa

Az Alföld számos fürdővárosa közül évek óta igen nagy népszerűségnek örvend a gyógyfürdő Kiskunmajsa városában. A területen felszínre törő nátriumhidrogén-karbonátos termálvizet 1984 óta hasznosítják gyógykezelési céllal, így a fürdő látogatása kúraszerűen is javasolt, s ezt a hozzá kapcsolódó szálláslehetőségek a távolabbról érkezők számára is lehetővé teszik. A fürdő gyógykezelésekkel is várja látogatóit, valamint szakorvosi ellátás lehetőségével.

A gyógyfürdő Kiskunmajsa területén folyamatos fejlesztéseken ment keresztül,melynek köszönhetően először kültéren létesült élménymedence, ahol dombcsúszda, buzgárok, pezsgőágyak várják a vendégeket, s szolgálják teljes körű kikapcsolódásukat. A megnövekedett keresletnek köszönhetően néhány éve fedett helyen is kialakításra került az élménymedence, így télen is kikapcsolódást nyújt a fürdő látogatói számára.

Gyógyfürdő Kiskunmajsa

Gyógyfürdő Kiskunmajsa

A komplexumhoz csúszdapark is kapcsolódik, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen pillanatokat szerez. Négy csúszda, köztük az “anakonda”, a hidrocső, a “kamikáze” és a “rafting”, áll a vendégek rendelkezésére, melyek használatárt nem kell külön fizetni, hiszen a belépő tartalmazza ezt a szolgáltatást.

A gyógyfürdő Kiskunmajsa területén természetesen nem nélkülözheti a wellness részleget sem, így itt is megtalálhatóak mindazok a szolgáltatások, melyek a pihenésre vágyók ellazulását és tökéletes kikapcsolódását szolgálják. A szauna, a sókabin, infraszauna, valamint szépségápolással kapcsolatos egyéb kezelések várják a wellness és a fürdőzés szerelmeseit. Alföldi utazása során mindenképpen töltsön el legalább egy napot a Jonathermál Gyógy-, és Élményfürdőben!

Szavazz!
  
Iktatva: Gyógyfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024