1

Strand Nagykőrös

A Budapesttől 100 kilométerre fekvő alföldi város, Nagykőrös kitűnő adottságokkal rendelkezik, ami a gyógyvizet illeti. A város termálfürdője évekig szolgálta a pihenésre, úszásra vágyók igényeit, és a nagykőrösi gyerekek nyara nem telhetett el anélkül, hogy hosszas órákat töltöttek volna a vízben pancsolva.

Az egykoron szép időszak lezárult a város életében, amikor a strand Nagykőrös központjától csak néhány száz méternyire, bezárta kapuit.A lakók ezután kénytelenek voltak a régió más településein, Kecskeméten, Tiszakécskén, Cegléden, vagy Cserkeszőlőn hódolni a fürdőzés örömének. A tavalyi év novemberében azonban új korszak kezdődött, hiszen a korszerűsített, wellness szolgáltatásokkal ellátott , és teljesen újraépült strand Nagykőrös szívében újra megnyitotta kapuit.

Strand Nagykőrös

Strand Nagykőrös

Az Alföld Aqua termálfürdő és strand Nagykőrös új büszkesége, mely kültéri és több beltéri medencével is szolgálja a városlakók teljesebb kikapcsolódását. A létesítmény szervezésében már annak nyitása óta számos programon vehetnek részt a látogatók, legyen szó akár a szilveszteri tóga party-ról, az éjszakai fürdőzésekről, vagy éppen a családosok által rég áhított babaúszás tanfolyamról.

A strand Nagykőrös wellness szolgáltatások iránt érdeklődő lakóit is képes magas színvonalon kiszolgálni, hiszen szauna, aromaterápiás, mézes, lávaköves, csokoládés masszázs, SPA lábápolás, valamint nátrium hidrogénkarbonátos- kloridos termálvíz várja a feltöltődni vágyókat az új létesítményben. A fedett medencéknek köszönhetően a téli, zimankós időszakban sem kell lemondani a víz nyújtotta pihenésről. A fürdőhöz szálláslehetőség is kapcsolódik a vidékről érkezők számára, hogy több napon keresztül is élvezhessék a fürdő szolgáltatásait.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: ,

Egy hozzászólás "Strand Nagykőrös"

  1. Claudia szerint:

    nagyszeru!!!

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024