0

Tatabányai élményfürdő

2009 óta működik Tatabányán olyan élményfürdő, melynek célkitűzése, hogy a család minden tagja számára nyújtsanak kikapcsolódási lehetőséget, de amennyiben csak pihenni szeretne a vendég, akkor is megtalálhassa a számára megfelelő lehetőséget. Nagy figyelmet fordítottak a kisgyerekek kikapcsolódására, hisz számukra játszóteret alakítottak ki, és a gyerekmedence az ő kikapcsolódásukat szolgálja.

Természetesen nem csak a kicsikre gondoltak a tatabányai élményfürdő tervezői, hanem a csúszdák szerelmeseire is, hisz számtalan, különböző mélységű és hosszúságú csúszda várja a látogatókat. A nagy biztonságnak köszönhetően a kisebb csúszdákat már a kicsi gyerekek is biztonságosan használhatják.

Tatabányai élményfürdő

Tatabányai élményfürdő

A tatabányai élményfürdő szauna világa kiemelkedően sok lehetőséget kínál: négyféle szauna közül lehet válogatni. Itt sokféle terápiás felöntéssel is várják a vendégeket. Lehet mézes, csokis, sós vagy épp sörös felöntésre is jelentkezni, függően attól, hogy melyiket választja a vendég, hisz minden felöntésnek más-más lesz a hatása.

A masszázs is jótékony hatással van a szervezetre, épp ezért többfajta masszázs közül válogathat a tatabányai élményfürdő vendége. Legkedveltebbek a svéd- valamint a relax masszás, de részt vehetnek akár talp-, lávaköves- vagy frissítő masszázson is. A szakképzett személyzet hatásos cellulitisz elleni kezelést is nyújt az ide érkezők számára. Az év bármely szakaszában – egy forró nyári napon ugyanúgy, mint a hideg téli estéken – nagyon jó kikapcsolódási lehetőséget nyújt az élményfürdő.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024