0

Zalakarosi élményfürdő

A Zalakarosi élményfürdő az elmúlt években többször is elnyerte a legjobb Zala megyei fürdő címet. A 65 év alatt, mióta működik a fürdő, folyamatosan azon dolgoznak nemcsak a tulajdonosok, hanem személyzet is, hogy mindig a legjobb színvonalú szolgáltatással és vízzel várják nem csak a gyógyulni vágyókat, hanem a kikapcsolódásra vágyókat is.

A zalakarosi víz összetétele és gyógyhatása miatt egyedülálló egész Európában, ezért is érkezik ide évente több ezer külföldi turista. A szakértelem párosul a magas színvonallal, hisz az orvosok által előírt gyógykezeléseket is el tudják itt végezni, ugyanakkor a Zalakarosi élményfürdő családi kikapcsolódásnak is kitűnő választás. Akár egy hosszú hétvégét is ajánlott itt tölteni.

Zalakarosi élményfürdő

Zalakarosi élményfürdő

A Zalakarosi élményfürdő az egész család számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget úgy nyáron, mint télen, hisz a fedett résznek köszönhetően télen is lehet élvezni a termálvíz jótékony hatásait. A fiatalabbak számára a csúszdák is jó szórakozási lehetőséget kínálnak.

A gyógyvizű fürdőt fel lehet keresni kúraszerűen is, sőt amennyiben minden nap szeretné meglátogatni, például sportolás miatt, erre is van lehetőség. A Zalakarosi élményfürdő vezetőségének célja, hogy ne csak élményfürdőként vagy gyógykezelési központként, hanem a kettőt egybevetve egy közös, családi központként működjön. Ennek érdekében folyamatos újításokkal, újabb ajánlatokkal várják az ide érkező vendégeket.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024